Viking

Viking begon ruim vijftig jaar geleden met het vervaardigen van schaatsen en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldmerk. Niet zo vreemd dus dat Viking door negen van de tien topschaatsers wordt gekozen en de meeste wereldtitels, wereldrecords en Olympische successen op Viking schaatsen worden behaald.Innovatie, oftewel invoering van iets nieuws. Het beste voorbeeld daarvan is uiteraard de klapschaats. Daarnaast biedt Viking voor iedere hardrijder, marathonschaatser of sportieve recreant een passend alternatief in het uitgebreide Viking-assortiment. .

Kwaliteit staat bij Viking hoog in het vaandel. Viking besteedt grote aandacht aan het geheel van schoen en schaats. Ook de pasvorm van de schoen is van groot belang. Daarom maakt Viking de schoenen op leesten die speciaal voor het schaatsen zijn ontwikkeld. Met Vikingben u verzekerd van een goede keuze.

Nieuwe ontwikkelingen worden door Viking op de voet gevolgd en waar mogelijk toegepast. Hierdoor blijft het Viking-programma actueel en volledig afgestemd op de wensen van de schaats(st)er.