Craft Onderkleding

Craft onderkleding

Craft functioneel ondergoed is ontwikkeld om direct op het lichaam gedragen te worden. De structuur van het materiaal en de verwerking van de naden draagt er zorg voor dat het transpiratievocht van de huis afgevoerd wordt naar de buitenzijde van het ondergoed. Het resultaat is dat de huid droog blijft, zodat je kan presteren onder ideale omstandigheden.

De Craft ondergoed collectie bestaat uit 5 categorieën: Stay cool, Be active, Be active Extreme, Be active Windstopper en Keep Warm, die aanvullend zijn op elkaar.

Stay cool

Levert een superieur verkoelend effect en een 3 dimensionale ergonomische pasvorm die je bewegingsvrijheid geeft gedurende een fysieke inspanning tijdens warme omstandigheden.
Craft Pro Cool ondergoed is speciaal ontworpen om je lichaam koel te houden bij fysieke hoge inspanning onder warme omstandigheden tijdens indoor- of outdoor sporten of tijdens arbeidsomstandigheden. Het ondergoed is gebaseerd op Hexa kanalen vezel: een unieke gepatenteerde constructie met zes kanalen wat het transiparatievocht en overtollige hitte afvoert en je lichaam koel houdt. Pro Cool neemt geen nare geurtjes aan en blijft daardoor langer fris. Pro Cool heeft een maximum UV protectie UPF 50+.
Pro Cool bestaat uit 91% Polyester en 9% Spandex.
Machine wasbaar op 60 graden.

Be active

Een legende onder het ondergoed en het meest gewaardeerd van alle eerste lagen voor fysieke inspanningen bij koude temperaturen.
Pro Zero creëert het beste microklimaat bij fysieke inspanningen onder koude weersomstandigheden. Luchtkanalen vezel voert overmatige hitte weg van het lichaam, terwijl filament vezels er zorg voor dragen dat het transpiratievocht afgevoerd wordt. Craft Pro Zero is het meest gewaardeerde eerste laag product dat transpiratievocht afvoert tijdens duurtraining.
Pro Zero is gemaakt van 100% polyester.
Machine wasbaar op 90 graden.

Be active extreme

Ontworpen om je droog en fris te houden gedurende fysieke inspanning onder normale temperaturrsomstandigheden.
Pro Zero Extreme is gemaakt van dun, lichtgewicht en extreem elastisch materiaal dat in kanalen is geweven van twee high-tech polyester vezels. Een Hexa kanalen vezel tegen je huid verhoogt de transpiratie afvoer en koelt je lichaam. De holle vezels aan de buitenkant verzorgen de isolatie en het transport van het transpiratie vocht naar de volgende laag. De Coolmax Extreme Fresh FX vezel neemt geen nare lichaamsgeuren aan.
Pro Zero Extreme vezel is een 100% Polyester.
Machine wasbaar op 60 graden.

Be active Windstopper

Het beste uit twee werelden. Dit product houdt je lichaam droog en comfortabel tijdens fysieke inspanningen bij koude en winderige weersomstandigheden.
Pro Zero Windstopper geeft volledige bescherming tegen wind en heeft een maximale ademende werking door de Gore Windstopper en heeft het uitstekende transpiratievocht transport systeem van de Pro Zero. Dit resulteert in een product dat een perfect microklimaat creëert van twee lagen met strategisch gepositioneerde wind protectie panelen die je beschermen tegen wind waar je het nodig hebt.
De Pro Zero vezel is van 100% Polyester. De Windstopper vezel is van 92% Polyester en 8% ePTFE.
Machine wasbaar op 60 graden.

Keep warm

Holle vezelf en geavanceerde lichaamspasvorm samengevoegd om het lichaam droog en warm te houden bij fysieke inspanning in zeer koude weersomstandigheden.
Pro Warm is een zeer functioneel, lichtgewicht eerste laag collectie ontworpen voor fysieke sport inspanningen bij zeer lage temperaturen. Holle vezels zijn verwerkt door middel van een 3D breiwijze met naadloze geïntegreerde klimaatzones die de overtollige lichaamswarmte afvoeren en daar waar warmte nodig is isoleert. De klimaatzones staan garant voor een uistekend temperatuur management. Het houdt je warm maar zorgt ervoor dat je lichaam niet oververhit raakt.
Pro Warm vezel is van 61% Polyamide (holle vezel), 35% Polyester en 4% Elastan.
Machine wasbaar op 60 graden.