Beschermmateriaal

Skate en skeeler bescherming

U kunt bij ons skates kopen maar wij kunnen u ook alles vertellen over hoe u uw inline skates het beste kunt onderhouden. Als u al in het bezit bent van een paar skates kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor nieuwe inline skate wielen en lagers, waarvan wij diverse soorten, maten en kwaliteiten op voorraad hebben. Voor de veiligheid van uw kinderen hebben wij natuurlijk ook speciale skate en skeeler bescherming zoals, pols-, elleboog- en kniebeschermers, handschoenen en een kinderhelm. Ook hebben wij een uitgebreid huurprogramma met kinderschaatsen en kinderskeelers. Met de combinatie van advies en service houden wij u graag aan het rollen.

Schaats bescherming

Wat is Ribcap?

Ribcap heeft enerzijds de verwarmende eigeschappen en het comfort van een gewone muts en is moeilijk van een echte muts te onderscheiden. Anderzijds zit er in Ribcap een geintegreerd protectiemateriaal Structure met schokabsorberende eigenschappen en zorgt er daarmee voor dat de kans op verwondingen aan het hoofd afnemen.

Ribcap is een muts met daarin het materiaal Structure. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld. De Ribcap is 100% ademend en erg licht (180-210 gram). De Ribcap wordt omschreven als trendy, lifestyle en cool en heeft in Zwitserland zelfs een prijs gewonnen voor beste design. Ribcap wordt onder andere gebruikt door schaatsers, kunstschaatsers, skaters, skateboarders, snowboarders, skiërs, mountainbikers, bergbeklimmers en in de sledehondensport. Ribcap is onder meer bekend van ‘Sterren dansen op het ijs’.